Sierbestrating Gorinchem

Op zoek naar sierbestrating Gorinchem?

In veel tuinen in Gorinchem vindt u sierbestrating. Voor veel zakelijke en particuliere klanten biedt sierbestrating een aantrekkelijk alternatief omdat daarmee een onderhoudsvriendelijke tuin in Gorinchem wordt gerealiseerd. Het is sfeerbepalend voor de rest van de tuin en het ziet er altijd verzorgd en onderhouden uit. Wij bieden vele bestratingsmogelijkheden zoals natuursteen tegels, gebakken klinkers of betonproducten.

Sierbestrating Gorinchem

Sierbestrating Gorinchem

Door de professionele aanleg van sierbestrating in Gorinchem heeft u jarenlang plezier en toch veel groen in een natuurlijke setting. Kijk op Facebook https://www.facebook.com/Hoveniersbedrijf-Kruijt-491433000887060/ voor de vele mogelijkheden die we laten zien.

Sierbestrating laten leggen in Gorinchem

Hoveniersbedrijf Kruijt kan uw oprit of erf verharden op een professionele manier. Voor grotere bestratingsprojecten in Gorinchem hebben wij machines beschikbaar voor het behalen van een optimaal resultaat. Het aanleggen van een terras, tuinpad of oprit doen wij in 4 stappen:

  • bestratingsontwerp maken;
  • fundering aanleggen;
  • bestraten;
  • afwerken.

We hebben niet alleen siertegels of siergrind maar leveren ook tuinhuisjes, veranda’s, tuinschermen, schanskorven, schuttingen en verlichting.

sierbestrating-gorinchem

Een stevige fundering is bij straatwerk van groot belang. Hoveniersbedrijf Kruijt adviseert u graag en gaat graag voor u aan de slag conform het kwaliteitskeurmerk van TuinKeur: www.tuinkeur.nl.

Sierbestrating Gorinchem? Bel of mail voor een vrijblijvende offerte in sierbestrating

Nieuwsgierig naar de sierbestrating van Hoveniersbedrijf Kruijt? Wij helpen u graag met bestrating uitkiezen die past bij uw wensen. Bel, mail of vul het contactformulier in. Dan maken we snel een afspraak om in uw tuin te bekijken wat uw wensen zijn en wat wij voor u kunnen betekenen. Hoveniers bedrijf Kruijt is sterk in sierbestrating aanleggen. Graag tot ziens!